Mijn Schaapskooi
0182-571373
0182-571373

Groepsruimtes

De voorkeur van de Schaapskooi gaat uit naar opvang van kinderen op hun eigen school in een groepsruimte die gezellig is ingericht en waarbij het mogelijk is verschillende activiteiten uit te voeren. De groepsruimtes bieden de kinderen de mogelijkheid om te ontspannen en uit te rusten. Er is een gezellige zithoek met tv en meerdere hoeken voor verschillende spelsituaties.

Buitenspelen neemt een belangrijke plaats in bij het aanbod van spelsituaties en voegt hieraan een aantal mogelijkheden toe. Hiervan wordt bijna dagelijks gebruik gemaakt. Kinderen worden gestimuleerd om buiten te spelen. Buiten ervaren de kinderen meer vrijheid en minder begrenzing. Dit kan een positief effect hebben op hun ontwikkeling. Er worden zowel vrije spelmomenten als activiteiten aangeboden.

Buitenschoolse opvang in de schoolvakanties, op studiedagen en vrije dagen van de school kan plaatsvinden op één van onze bso-locaties, te weten de KAS of het Schateiland. Bij een bezetting van minder dan 3 kinderen kan de opvang ook op één van deze locaties worden aangeboden. De ouders worden hier ruimschoots op tijd van op de hoogte gesteld.